Pagrindinis > DUK > Garmin GPS > Garmin atsparumo vandeniui žymėjimas

Garmin atsparumo vandeniui žymėjimas

Garmin pastoviai testuoja savo įrengimus įvairiose situacijose vandenyje. Tam kad jums būtų aiškiau kokie naudojami vandens atsparumo žymėjimai pateikiame šią lentelę.

Žymėjimas  Aprašymas Naudojimas Nerekomenduojama
IPX7 Atlaiko atsitiktinį patekimą į vandenį iki 1 m gylio ir iki 30 min. laiko. Lauke/viduje esant nedideliam lietui, sniegui ar nedideliams vandens purslams Panardinti giliau nei 1 metrą, nepriklausomai nuo laiko, arba laikyti panardinus ilgiau nei 30 min. nepriklausomai nuo gylio
IPX6

Apsauga nuo galingos vandens srovės. Galimas vandens srautas iš įvairių kampų iš 12,5 mm antgalio, esant 100 ltr/ min. srauto greičiui ir esant 100 kN / m2 slėgiui 3 minutes iš 3 metrų atstumo.

Lauko salygomis jūroje Panardinti ilgesniam laikui
1 ATM Atlaiko lygiavertį 10 metrų gylio slėgį Padidintas atsparumas lietui, sniegui ir vandens purslams Maudytis duše, plaukioti ar naudoti kitoje su atviru vandeniu susijusioje veikloje
3 ATM

Atlaiko lygiavertį 30 metrų gylio slėgį

Praustis duše, naudoti lietuje, per sniegą, esant vandens purslams, atsitiktinai įkritus į vandenį

Plaukioti ar naudoti kitoje su atviru vandeniu susijusioje veikloje

5 ATM

Atlaiko lygiavertį 50 metrų gylio slėgį

Plaukiojimas paviršiuje, seklus nardymas ir panaši veikla Didelio greičio vandens sportas ir to pasekoje susidūrimas su vandens paviršiumi gali pažeisti sandarumą (pvz. motorizuotos vandens sporto šakos)
10 ATM

Atlaiko lygiavertį 100 metrų gylio slėgį

Maudimasis, plaukiojimas ir nardymas su vamzdeliu Gilus nardymas su akvalangais ir didelio greičio vandens sportas