Pagrindinis > DUK > Stebėjimo įranga (trackers) > Trumpas Teltonika įrenginių vartotojo vadovas

Trumpas Teltonika įrenginių vartotojo vadovas

Trumpas vartotojo vadovas

Prieš pradedant naudotis prietaisu būtina atlikti žemiau nurodytus veiksmus:

  1. Atidarykite prietaiso dangtelį.
  2. Įstatykite į prietaisą mobiliojo ryšio SIM kortelę (pvz. Tele2 telemetrija). Kortelė turi būti be PIN kodo bei turi turėti prieigą prie mobiliųjų duomenų (Interneto).
  3. Prijunkite vidinę bateriją.
  4. Uždėkite prietaiso dangtelį.

Įjunkite prietaisą arba prijunkite jį prie ODB jungties (jei prietaisas tam skirtas) arba prijunkite prie išorinio matinimo šaltinio jei prietaise yra tam skirti laidai.


Palaukite ~2 minutes kol prietaisas užfiksuos GPS signalus ir nustatys poziciją (tai atliekama po atviru dangumi, ne patalpoje), paskambinkite įstatytos SIM kortelės numeriu. Jūsų skambutis turi būti atmestas ir neužilgo gausite SMS žinutę su esamos pozicijos nuoroda internete. Taip pat galite gauti tą patį rezultatą siųsdami SMS žinutę prietaiso SIM kortelės numeriu - “_ _ ggps”. Jei norite sužinoti baterijos lygi nusiųskite “_ _ battery” komandą, Siųsdami komandas būtinai įveskite du tarpus pradžioje ir naudokite tik mažąsias raides.


Jei norėsite naudotis trackmap.lt tinklapiu atsiųskite info@trackmap.lt adresu savo prietaiso serijinį numerį ir IMEI kodą, mes atsiųsime jums prisijungimo duomenis.Jei turite kelis prietaisus, juos galime sujungti į vieną grupę stebėjimui.


Daugiau informacijos apie prietaisus, siunčiamas komandas ar parametrų keitimus  galite rasti šiame tinklapyje - https://wiki.teltonika-gps.com/view/Main_Page . Pasirinkite reikiamą prietaisą iš sąrašo, norėdami pakeisti tinklapio kalbą naudokites mygtuku viršutiniame dešiniajame kampe.